Најаве


Проф. др Зоран Милошевић приредиће свечани пријем за награђене проналазаче и младе таленте у АП Војводини

Среда, 14. децембар 2016 - 13:00Проф. др Зоран Милошевић приредиће свечани пријем за награђене проналазаче и младе таленте у АП Војводини.

Среда, 14. децембар 2016 - 13:00 .

У среду, 14. децембра 2016. године у 13.00 сати, у сали 23/I Покрајинске владе, покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност, проф. др Зоран Милошевић приредиће свечани пријем за награђене проналазаче и младе таленте у АП Војводини.

У години јубилеја Николе Тесле – 160 година од његовог рођења и години предузетништва, Савез проналазача Војводине успешно је организовао 30. Међународни фестивал иновација, знања и стваралаштва „Тесла фест“, чији је покровитељ Покрајинска влада. Савез је, такође, успешно реализовао учешће наших проналазача и младих талената у Русији, Кини, Чешкој Републици, Бугарској, Републици Српској и многим другим земљама.

Наши проналазачи и млади таленти су на овим престижним изложбама иновација освојили највиша признања и награде, као што су: Гранпри, награда WIPO (Светска организација за интелектуалну својину), као и велики број златних и сребрних медаља.

Позивамо вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs