Најаве


Састанак председника Мировића са Његовом светости патријархом српским Иринејем

Среда, 14. децембар 2016 - 13:30Састанак председника Мировића са Његовом светости патријархом српским Иринејем.

Среда, 14. децембар 2016 - 13:30 .

Председник Покрајинске владе Игор Мировић имаће у среду, 14. децембра 2016. године, у 13.30 сати, у Патријаршијском двору у Београду састанак са Његовом светости патријархом српским Господином Иринејем и његовим сарадницима.

Састанак се организује због жеље да се имовини на територији Војводине која је у поступку реституције враћена Српској православној цркви, кроз сарадњу са Покрајинском владом унапреди статус, како би добробит од те имовине имали и Српска православна црква, и Покрајина, и сви грађани.

Састанку у Патријаршијском двору присуствоваће и Мирослав Штаткић, покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама, и Владимир Галић, покрајински секретар за урбанизам и заштиту животне средине.

Фоторепортерима и сниматељима биће омогућено фотографисање и снимање почетка састанка, док ће саопштење за јавност бити медијима упућено након одржаног састанка.

Напомена: За ТВ сниматеље и фоторепортере из Новог Сада организован је превоз, у 11.30 часова, испред главног улаза у зграду Покрајинске владе.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs