Најаве


Председник Игор Мировић у радној посети Сремској Митровици

Четвртак, 27. јул 2017 - 10:00

У четвртак, 27. јула 2017. године, у 10.00 сати, у Градској кући Сремске Митровице (Св. Димитрије 13), председник Покрајинске владе Игор Мировић састаће се градоначелником Владимиром Санадером.

Молимо тв-сниматеље и фоторепортере да сниме почетак састанка.

Након одржаног радног састанка, у 10.45 сати, председник Мировић и градоначелник Санадер у присуству начелника болнице др Живка Врцеља, обићи ће Општу болницу Сремска Митровица ( Стари шор 65).

Након тога следи обилазак радова на изградњи подвожњака и приступнице путева (Фрушкогорска бб).

Изјаве за медије...


Опширније

Потписивање уговора за доделу бесповратних средства за израду техничке и планске документације

Петак, 28. јул 2017 - 12:00

У петак, 28. јула 2017. године, покрајински секретар за урбанизам и заштиту животне средине Владимир Галић потписаће уговоре са представницима локалних самоуправа које на конкурсу добиле бесповратна средства за суфинансирање израде техничке документације - пројеката инфраструктуре у оквиру заштићеног природног добра и/или у његовој заштитној зони, као и за суфинансирање израде планске документације: просторног плана јединице локалне самоуправе, плана генералне регулације и плана детаљне регулације.

Уговори ће бити потписани у сали 23/1 у згради Покрајинске владе, с почетком у 12.00...


Опширније

Председник Мировић посетиће компанију „Atos Fructum“

Петак, 28. јул 2017 - 12:00

Председник Покрајинске владе Игор Мировић посетиће у петак, 28. јула 2017. године, с почетком у 12.00 часова, компанију „Atos Fructum“ у Малој Ремети (општина Ириг), где ће са директором Митром Деурићем обићи нове реализоване инвестиције у оквиру те компаније (хладњача, сортирка, винарија и барик подрум).

Након обиласка Игор Мировић и Митар Деурић даће изјаве за медије.

Обиласку ће присуствовати и покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Вук Радојевић и председник Привредне коморе Војводине Бошко Вучуревић.

За извештаче из Новог Сада...


ОпширнијеКонтакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21000 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs