Најаве


Уручење награда „За чистије и зеленије школе у Војводини“

Четвртак, 31. мај 2018 - 11:00Уручење награда „За чистије и зеленије школе у Војводини“ .

Четвртак, 31. мај 2018 - 11:00 .

У четвртак, 31. маја 2018. године, са почетком у 11.00 часова, у холу Покрајинске владе, одржаће се проглашење и додела награда најбољим васпитно-образовним институцијама у оквиру Програма „За чистије и зеленије школе у Војводини“ за школску 2017/2018. годину.

Овај програм реализује се девету годину за редом, у циљу развијања и унапређивања рада у области заштите животне средине у васпитно-образовним установама.

Свечаности ће присуствовати представници награђених предшколских установа, основних и средњих школа са територије АП Војводине.

Потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, Михаљ Њилаш, покрајински секретар за енергетику, грађевинарство и саобраћај, Ненад Грбић, заменица покрајинског секретара за социјалну политику, демографију и равноправност полова, др Милка Будаков и подсекретар покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине, Бранкица Табак ће доделити награде најбољим васпитно-образовним установама.

Позивамо Вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs