Најаве


Представљање студије „Правци развоја сектора МСПП у Војводини“

Среда, 12. децембар 2018 - 9:45

У среду, 12. децембра 2018. године, у 10.00 сати, у Плавом салону у згради Покрајинске владе, потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам Иван Ђоковић одржаће радни састанак, на коме ће бити представљена студија „Правци развоја сектора МСПП у Војводини – Платформа за развој секторских политика“, коју су заједно припремили Европски покрет у Србији и Фондација „Конрад Аденауер“.

Састанку ће присуствовати директор Фондације „Конрад Аденауер“ за Србију Норберт Бекман Диркес, аутори студије др Биљана Видука и др Роберт Молнар, генерални секретар...


Опширније

Уговори за сертификацију органске производње, бољи квалитет и безбедност хране

Среда, 12. децембар 2018 - 10:30

У среду, 12. децембра 2018. године, у 10.30 часова, у сали 33 у згради Покрајинске владе, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство др Вук Радојевић, уручиће уговоре корисницима, који су остварили право на бесповратна средства по основу два конкурса.

Реч је о конкурсу за доделу средстава за суфинансирање трошкова контроле и сертификације органске производње, као и набавку прикључне механизације за органску производњу на територији АП Војводине у 2018.години, и конкурсу за доделу средстава за суфинансирање трошкова увођењa и сертификацијe система безбедности и...


Опширније

Председник Мировић примиће помоћника министра за промоцију извоза Министарства спољних послова и трговине Републике Мађарске

Среда, 12. децембар 2018 - 11:30

У среду, 12. децембра у 11.30 часова, у сали 16/I Покрајинске владе, председник Игор Мировић примиће помоћника министра за промоцију извоза Министарства спољних послова и трговине Републике Мађарске, Иштвана Јоа.

Напомена: Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка састанка, по чијем завршетку ће медијима бити прослеђено саопштење.


Опширније

Иван Ђоковић на пословном форуму ,,Мој бизнис у глобалном селу“

Четвртак, 13. децембар 2018 - 9:30

У четвртак, 13. децембра 2018. године, са почетком у 9.30 часова, у хотелу ,,Sheraton“ (ул. Полгар Андраша 1, Нови Сад), потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам, Иван Ђоковић, обратиће се учесницима бизнис форума под називом ,,Мој бизнис у глобалном селу“.

Овај пословни форум реализован је у организацији Трга предузетништа и Војвођанског пројектног центра, са циљем да предузетнице и предузетници који теже да њихово пословање прерасте у велик бизнис, присуством на конференцији усвоје поједине алате како да дефинишу, развију и реализују своју...


Опширније

Осми пољопривредни форум „Храна за Европу“

Четвртак, 13. децембар 2018 - 10:00

У четвртак, 13. децембра 2018. године, у 10.00 сати, у етно комплексу Врдничка кула, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство др Вук Радојевић и потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду Иван Ђоковић, обратиће се присутнима на отварању Осмог пољопривредног форума „Храна за Европу-Аутохтона Србија у дигиталном времену“.

Организатори Форума су Економски институт из Београда и Друштво аграрних економиста Србије, уз подршку пројекта ENABLE.EU и Савеза пољопривредних инжењера и техничара Србије.

Акценат овогодишњег форума биће на...


Опширније

Уручење уговора за решавање стамбеног питања породицама са троје или четворо деце

Четвртак, 13. децембар 2018 - 11:00

У четвртак, 13. децембра у 11.00 часова, у холу Покрајинске владе, председник Игор Мировић уручиће уговоре о додели бесповратних средстава породицама у којима се роди треће или четврто дете, за решавање стамбеног питања или унапређење услова становања у АП Војводини.

Позивамо вас да извештавате.


ОпширнијеКонтакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs