Остале вести


Потпредседница Ђанковић на свечаности поводом годишњице рада Савеза возача Војводине

Нови Сад , 27. април 2017.
-A A +AПотпредседница Ђанковић на свечаности поводом годишњице рада Савеза возача Војводине.

Нови Сад , 27. април 2017. .

Потпредседница Скупштине Аутономне покрајине Војводине Александра Ђанковић, присуствовала је данас Годишњој скупштини и свечаност поводом обележавања прве годишњице рада Савеза возача Војводине.

У присуству представника Покрајине и Града Новог Сада, на Годишњој скупштини која је одржана у згради покрајинског парламента, представници Савеза возача Војводине уручили су захвалнице заслужним појединцима и колективима са којима је Савез остварио добру сарадњу. Захвалница је уручена и потпредседници Скупштине АП Војводине Александри Ђанковић.

Обраћајући се присутнима, потпредседница Ђанковић је похвалила рад Савеза возача Војводине и пожелела члановима те организације успех у даљем раду.

„За кратко време, Савез је успео да поврати славу некадашње организације, а број њених нових чланова из дана у дан расте. Гледајући статистику у овој области, ја могу да кажем да су се жене показале као бољи и пажљивији возачи од мушкараца, те се надам да ће на следећој Годишњој скупштини Савеза возача Војводине бити и више жена које су чланице ове организације“, казала је у свом обраћању потпредседница Скупштине АП Војводине Александра Ђанковић.

На Годишњој скупштини и свечаности, представљени су досадашњи резултати рада и планови Савеза возача Војводине за наредни период.

Након вишегодишњег прекида у раду, поновно формиран од стране искусних радника у области саобраћаја и сродних делатности, обновљени Савез возача Војводине је у протеклих годину дана успео да обезбеди просторије за рад, запослио је једну особу, оформио је више од десет удружења и учланио је преко хиљаду грађана на простору АП Војводине. У погледу сарадње са привредом, Савез је потписао око двадесет уговора о пословно техничкој сарадњи. У припреми су и бројни пројекти који се односе на унапређење области саобраћаја и безбедности.


Извор: Скупштине АП Војводине


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs