Остале вести


Уручене захвалнице Спомен-збирке Павла Бељанског за 2017. годину

Нови Сад , 22. децембар 2017.
-A A +AУручене захвалнице Спомен-збирке Павла Бељанског за 2017. годину.

Нови Сад , 22. децембар 2017. .

Динамичан рад Спомен-збирке Павла Бељанског током 2017. протекао је у знаку обележавања 60 година од оснивања музеја, 110 година од рођења Петра Лубарде и у знаку још једне регионалне сарадње на реализацији изложбе посвећене Игњату Јобу.

Време уочи божићних и новогодишњих празника по речима в.д. управнице Спомен-збирке Павла Бељанског, Милане Квас добар је повод за уручење захвалница свим сарадницима који су помогли реализацију музејских програма у 2017. години.

Испред Покрајинског секретаријата за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама захвалницу је уз речи подршке и надаље добре и квалитетене сарадње примио заменик покрајинског секретара за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама др Небојша Кузмановић.

Он је истакао да се Спомен-збиркa Павла Бељанског одавно уписала на мапи културних институција, који професионално и активно промовишу нашу културу и ресорни секретаријат је ту да не само као оснивач, већ и као пријатељ подржи све њене даље активности.

Након уручења захвалница, ауторским тумачењем др Звонка Маковића, свечано је затворена изложба Игњата Јоба (1895–1936) „ Ватра Медитерана“.Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs