Остале вести


Фонд „Европски послови" одржао обуку о коришћењу ЕУ фондова и писању пројеката

Нови Сад , 04. јун 2013.
-A A +AФонд „Европски послови" одржао обуку о коришћењу ЕУ фондова и писању пројеката.

Нови Сад , 04. јун 2013. .

У сарадњи Фонда „Европски послови" АП Војводине и Службе за управљање људским ресурсима АП Војводине одржана је обука под називом „Фондови Европске уније од идеје до реализације" на Андревљу, у Центру за привредни и технолошки развој Војводине (Цептор). Обука је имала за циљ подизање покрајинских капацитета за активно тражење позива, креирање пројектних идеја и апликација усмерених на доступна средстава из Европске уније.
Кроз интерактиван радионичарски рад, учесници су на сопственим примерима развили потенцијалне предлоге пројеката у тимовима већ на самој обуци, док су након завршетка обуке оспособљени да самостално формулишу пројектне идеје и стратешки их позиционирају у оквиру дефинисаних приоритета и финансијских могућности које су на располагању.
Овога пута, полазници обуке су били представници Гаранцијског фонда АП Војводине, Фонда за капитална улагања, Скупштине АП Војводине, ПС за образовање, управу и националне заједнице, ПС за здравство, социјалну политику и демографију, ПС за културу и јавно информисање, Научног института за ветеринарство „Нови Сад", као и Синдикалне организације радника покрајинских органа управе и слузби АП Војводине.Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs