Остале вести


„Roadshow" ВИП фонда у Италији: велико интересовање за улагање у Војводину

Нови Сад , 19. јун 2013.
-A A +A„Roadshow" ВИП фонда у Италији: велико интересовање за улагање у Војводину.

Нови Сад , 19. јун 2013. .

Фонд за подршку инвестиција у Војводини завршио је први део Роадсхоw-а у Италији у организацији Специјалне агенције привредне коморе Трста АРИЕС, где је италијанским привредницима у регијама Лацио, Марке и Фриулиа Венеција Ђулија представио инвестиционе потенцијале Војводине. Саветница за стране инвестиције у ВИП фонду, Оливера Ковачевић представила је секторе са великим потенцијалом за инвестирање, субвенције, финансијске и пореске олакшице, као и остале информације о пословној клими у Војводини, док је директор Слободне царинске зоне Нови Сад, Срђан Егић представио инфраструктуру и логистику Зоне, као још једне инвестиционе локације.

Они су Војводину представили и 11. јуна у Риму, где је у организацији Министарства за економски развој Италије, Уније привредних комора Италије и Специјалне агенције привредне коморе Трста АРИЕС организовано представљање инвестиционих потенцијала Србије.

ВИП фонд од ове године интезивније промовише Војводину управо кроз „Роадсхоw", јер је у питању директнији начин комуникације са потенцијалним инвеститорима, који доприноси позитивном бренд искуству. Италија је изабрана због великог интересовања италијанских компанија за овај регион. У наредном периоду, од 24. до 28. Јуна, ВИП фонд ће у оквиру италијанског Роадсхоw пројекта одржати презентације и у Милану, Модени, Фиренци и Удинама.


Ознаке: ВИП Фонд

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs