Игор Мировић


Одржан научни скуп "Први век од Присаједињења" на Правном факултету у Новом Саду

Нови Сад , 14. децембар 2018.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић учествовао је данас на научном скупу „Први век од Присаједињења“ на Правном факултету у Новом Саду, истичући да је то прилика да се још једном осврнемо на једно велико време, његове велике људе и велике одлуке које су они донели, јер је управо то, како...


Опширније

Почињу радови на изградњи новог спортско – рекреативног центра у Кули

Нови Сад , 14. децембар 2018.

У Покрајинској влади данас је потписан уговор о извођењу прве фазе радова на изградњи спортско – рекреативног центра у Општини Кула.

Средства за пројекат у висини од 175 милиона динара обезбедила је Покрајинска влада, преко Управе за капитална улагања Војводине, док је општина Кула за...


Опширније

Мировић: 63 милиона динара за унапређење услова становања породицама са троје или четворо деце

Нови Сад , 13. децембар 2018.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић уручио је данас уговоре о додели бесповратних средстава за решавање стамбеног питања или унапређење услова становања за 55 породица са троје или четворо деце у АП Војводини, укупне вредности 63 милиона динара.
„Ово је један од најважнијих дана у...


Опширније

Мировић и Jo о сарадњи у областима водопривреде, заштите животне средине и пољопривреде

Нови Сад , 12. децембар 2018.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић примио је данас помоћника министра за промоцију извоза Министарства спољних послова и трговине Републике Мађарске, Иштвана Јоа, са којим је разговарао о могућностима интензивирања економских односа.

На састанку је истакнуто да је од заједничког...


Опширније

Подршка најбољим студентима Универзитета у Новом Саду

Нови Сад , 11. децембар 2018.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић приредио је пријем за најбоље студенте Универзитета у Новом Саду који ће боравити осам дана на Копаонику.

Обраћајући се студентима, председник Мировић је рекао да су њихови досадашњи академски резултати били услов за учествовање на конкурсу,...


Опширније

У Покрајинској влади одржан пријем поводом Међународног дана људских права

Нови Сад , 10. децембар 2018.

„Свим грађанкама и грађанима честитам празник, 10. децембар – Међународни дан људских права, датум који је од ове године одлуком Скупштине АП Војводине, а на иницијативу Покрајинске владе, установљен као датум од покрајинског значаја“, рекао је председник Покрајинске владе Игор Мировић и додао...


Опширније

Одељење Аудиовизуелног архива и центра за дигитализацију САНУ од данас у Сремским Карловцима

Сремски Карловци , 07. децембар 2018.

У Сремским Карловцима данас је отворено Одељење Аудиовизуелног архива и центра за дигитализацију Српске академије наука и уметности, који имају задатак да очувају и представе целокупно културно, уметничко и научно наслеђе, а чије отварање је подржала Покрајинска влада.

„САНУ и Српска...


Опширније

OШ „Жарко Зрењанин“ у Госпођинцима добила фискултурну салу и спортске терене

Госпођинци , 06. децембар 2018.

Основна школа „Жарко Зрењанин“ у Госпођинцима, у општини Жабаљ, после више од једног века постојања, добила је фискултурну салу и спортске терене на отвореном.

Након обиласка спортске сале и терена, председник Покрајинске владе Игор Мировић, рекао је да су Госпођинци коначно, након...


Опширније

Мировић отворио 2. Сајам „Наука за привреду“ у Новом Саду

Нови Сад , 06. децембар 2018.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић отворио је данас 2. Сајам „Наука за привреду“ на Новосадском сајму, који се организује под покровитељством Покрајинске владе, с циљем интензивнијег повезивања науке и привреде.

„Опредељење Покрајинске владе је да подржи научна достигнућа и...


Опширније

Интензивирање односа АП Војводине и кинеске провинције Фуђиен

Нови Сад , 05. децембар 2018.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић и генерални директор Канцеларије за спољне послове Народне Владе Провинције Фуђиен, Ванг Тјенминг, данас су парафирали Писмо о намерама, којим се успоставља сарадња између АП Војводине и те кинеске провинције.

Уочи потписивања документа, одржан је...


Опширније

Pages


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs