Председник Покрајинске владе


Игор Мировић примио високу делегацију немачке савезне покрајине Хесен

Нови Сад , 27. фебруар 2017.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић, примио је данас вишечлану делегацију савезне немачке покрајине Хесен, коју су предводили премијер Хесена Фолкер Буфије и председник Парламента ове покрајине Норберт Картман.

Према речима Мировића, посета делегације на овако високом нивоу је...


Опширније

Председник Мировић: За седам дана обезбеђена средства за обнову две школе у Војводини

Нови Сад , 24. фебруар 2017.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић обишао је данас Основну школу „Жарко Зрењанин“ у Госпођинцима код Жабља, у којој почињу радови на завршетку фискултурне сале и отворених спортских терена, за које је финансијска средства обезбедила АП Војводина.

Након обиласка школе, у обраћању...


Опширније

За 68 пројеката у 39 војвођанских општина опредељено 1.4 милијарде динара

Нови Сад , 23. фебруар 2017.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић и директор Управе за капитална улагања Недељко Ковачевић уручили су данас у Покрајинској влади уговоре представницима градова, општина и здравствених институција, који су остварили право на бесповратна средства за финансирање и суфинансирање пројеката на...


Опширније

Мировић на челу Организационог одбора Првенства Европе у рвању за сениоре

Нови Сад , 22. фебруар 2017.

Од 2. до 7. маја ове године, у Новом Саду ће се одржати Првенство Европе у рвању за сениоре. Тим поводом, данас је одржана конститутивна седница Организационог одбора, на којој је за председника изабран Игор Мировић, председник Покрајинске владе.

Игор Мировић је рекао да је пред...


Опширније

Председник Мировић разговарао са епископом сремским Василијем

Нови Сад , 22. фебруар 2017.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић примио је данас Његово преосвештенство епископа сремског господина Василија са којим је разговарао о заштити културног наслеђа, посебно храмова и манастира Српске православне цркве на територији Епархије сремске, који имају огроман значај у историји и...


Опширније

Игор Мировић о новој Развојној агенцији Војводине

Нови Сад , 21. фебруар 2017.

Уочи данашње седнице Скупштине АП Војводине, на чијем дневном реду је и предлог Покрајинске владе о оснивању Развојне агенције Војводине, председник Покрајинске владе Игор Мировић изјавио је да тиме испуњава обећање које је дао приликом формирања нове Покрајинске владе.

Мировић је...


Опширније

Председник Мировић примио амбасадора НР Кине

Нови Сад , 21. фебруар 2017.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић примио је данас амбасадора Народне Републике Кине Њ.Е. Ли Манчaнга и делегацију кинеских привредника који су заинтересовани да започну или прошире своје пословање у Србији и АП Војводини.

У разговору је исказано обострано задовољство због...


Опширније

Мировић и Чонка о привредној сарадњи и неговању пријатељства

Нови Сад , 20. фебруар 2017.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић примио је данас делегацију румунске жупаније Арад, коју је предводио председник Жупанијског већа Јустин Чонка (Iustin Cionca). На састанку се разговарало о неговању пријатељских веза између Србије и Румуније, Војводине и Арада, о интензивирању привредних...


Опширније

Мировић примио председника Националног савета грчке националне мањине

Нови Сад , 20. фебруар 2017.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић је и данас у разговору са председником Националног савета грчке националне мањине Василиосом Провелегиосом, поновио да питања очувања идентитета и унапређење положаја националних мањина у Војводини, заједно са грчком, заузимају високо место у политици...


Опширније

Санитетска возила за седам геронтолошких центара у Војводини

Нови Сад , 19. фебруар 2017.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин, уручили су данас кључеве седам санитетских возила, која су намењена установама социјалне заштите у Војводини.

Кључеве нових санитетских возила, за чију набавку је...


Опширније

Pages


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21000 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs