ПС за спорт и омладину


Комплетно опремљена спортска хала у Гложану

Гложан , 19. фебруар 2021.

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста и председница Општине Бачки Петровац Јасна Шпрох обишли су данас спортску халу у Гложану, која је комплетно опремљена заједничким улагањем из покрајинског и општинског буџета, у износу од 3,6 милиона динара.

Са опремом у складу са...


Опширније

Секретар Баста о важним пројектима за развој спорта у Инђији

Нови Сад , 11. фебруар 2021.

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста разговарао је, у оквиру данашње посете Инђији, са председником Општине Владимиром Гаком и са представницима спортских организација о даљој сарадњи Покрајине и ове локалне самоуправе на стварању што бољих услова за развој система спорта, о...


Опширније

У ОШ „Милоје Чиплић“ у Новом Бечеју изграђен рукометни терен

Нови Бечеј , 09. фебруар 2021.

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетио је данас Нови Бечеј, где је са председником Општине Сашом Максимовићем разговарао о даљем улагању у спортску инфраструктуру и обишао новоизграђени рукометни терен у Основној школи "Милоје Чиплић".

"Заједничким улагањем Покрајине...


Опширније

За пројекте у области спорта и спортскe инфраструктурe у АП Војводини 72 милиона динара

Нови Сад , 29. јануар 2021.

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста најавио је данас да ће 1. фебруара бити расписани конкурси Покрајинског секретаријата за спорт и омладину за финансирање пројеката у области спорта и спортскe инфраструктурe за 2021. годину.

"У понедељак ће бити расписано пет конкурса у...


Опширније

Подршка Покрајине у реализацији пројекта Зрењанин – Европски град спорта 2021

Зрењанин , 26. јануар 2021.

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетио је данас Зрењанин, где је са градоначелником Симом Салапуром разговарао о подршци Покрајине у реализацији пројекта Зрењанин – Европски град спорта 2021.

„Покрајиниски секретаријат за спорт и омладину помоћи ће Граду Зрењанину у...


Опширније

Нови Сад у августу први пут домаћин Европског првенства у планинском бициклизму

Нови Сад , 20. јануар 2021.

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста састао се данас са генералним секретаром Европске бициклистичке федерације Енриком дела Казом поводом организације Европског првенства у планинском бициклизму, које ће бити одржано од 12. до 15. августа на Петроварадинској тврђави.

"...


Опширније

Све бољи услови за бављење спортом у општини Бачка Паланка

Гајдобра , 19. јануар 2021.

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста обишао је данас спортску халу у Гајдобри, у општини Бачка Паланка, у којој је Покрајинска влада са 17,4 милиона динара финансирала уградњу система за грејање и вентилацију, као и санацију дела равног крова.

"Ова инвестиција је омогућила...


Опширније

Секретар Баста у посети Врбасу

Врбас , 25. децембар 2020.

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетио је општину Врбас, са чијим је председником Предрагом Ројевићем разговарао о стању спорта и спортске инфраструктуре. Било је речи и о пројектима реализованим у претходном периоду и резултатима које су у години на измаку остварили...


Опширније

Спартакова награда додељена најбољим спортистима и спортским радницима у Војводини

Нови Сад , 24. децембар 2020.

Престижно спортско признање „Јован Микић Спартак”, којим се награђују најбољи појединци и спортски колективи у Војводини, уручено је овогодишњим добитницима на свечаности у Спортском савезу Војводине.

Нашим врхунским спортистима, тренерима, судијама и спортским радницима награде су...


Опширније

Покрајина обезбедила средства за опремање фискултурне сале у Белој Цркви

Нови Сад , 10. децембар 2020.

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетио је данас Белу Цркву, где се састао са председницом Општине Виолетом Симић и том приликом доделио уговор о финансирању опремања сале за физичко васпитање у Основној школи „Жарко Зрењанин“, вредан преко 5,8 милиона динара.

Након...


Опширније

Pages


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs