Председник Пајтић у Вилову

Нови Сад , 19. април 2008.
-A A +AПредседник Пајтић у Вилову.

Нови Сад , 19. април 2008. .

Нови Сад/Вилово, 19. април - Председник Извршног већа Војводине мр Бојан Пајтић и председник општинеТител Миливој Петровић, данас су у Вилову, селу у тителској општини, свечанимпресецањем врпце, за саобраћај отворили новоасфалтирану улицу дужине двакилометра.-Веома ми је драго што могу да кажем да смо још једном селу у Војводини помоглида добије нову инфраструктуру, било да је то водовод, канализација или обновљенапутна мрежа. У Општину Тител смо, само током протекле године и то заинвестиције, уложили средства која два пута надмашују општински буџет, око 650милиона динара. Поред обновљених улица, током следеће године предстоји уређењеканализационе мреже и довршавање локалног водовода. Решени смо да и даљенаставимо подршку најмање развијеним срединама у нашој покрајини, онима у којезбог разних неправди и неоправданих околности, није деценијама ништа улагано.Зато свима у Војводини морамо обезбедити услове за бољи стандард, као и шансуза квалитетније и успешније пословање.
Посебно је важно, за све сеоске средине уВојводини, да смо се заједнички изборили за субвенције намењене нашим ратарима,јер без богатих пољопривредника нема богатог села, а без богатог села немабогате Војводине - рекао је председник Извршног већа Војводине.
Уз председникаПајтића у делегацији Извршног већа био је и покрајински секретар за науку итехнолошки развој проф. др Драгослав Петровић.

 

Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs