Семинар о развоју и реализацији политике за младе у Југоисточној Европи

Нови Сад , 25. април 2007.
-A A +AСеминар о развоју и реализацији политике за младе у Југоисточној Европи.

Нови Сад , 25. април 2007. .

Нови Сад,25. април - Покрајински секретаријат за спорт и омладину у сарадњи са ФорумСyд Балкан Програмом организовао је семинар о развоју и реализацији политике замладе у Југоисточној Европи. Током тродневног семинара, представници владиних иневладиних организација које се баве младима у Босни и Херцеговини, Црној Гории Мекедонији представиће резултате рада и разменити искуства у политици замладе и решавању проблема младих.
Помоћник покрајинког секретара заспорт и омладину Тања Бањанин истакла је да је, уз  размену искустава, семинар значајан зауспоставлајње сарадње са организацијама које се баве младима из земаља урегиону што ће свакао допринети бољој реализацији Акционог плана планаполитике за младе у Војводини.
- Спровођење омладинске политикеи реализација плана политике за младе у земљама у окружењу у различитим јефазама. Искуства наших комшија показаће нам докле смо ми стигли у решавањупроблема младих, а сигурно да ће и наша искуства у овој области њима бити одкористи -  рекла је Тања Бањанин.
Ознаке:

Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs