Пријем за представнике Канцеларије за европске послове у Европском парламенту

, 30. новембар 2006.
-A A +AПријем за представнике Канцеларије за европске послове у Европском парламенту.

, 30. новембар 2006. .

Брисел, 30. новембар - Делегацију Канцеларије за европскепослове је, током боравка у Бриселу, примила шведска посланица у Европскомпарламенту, госпођа Оса Вестлунд.
- Европска унија треба да постане још снажнија, са вишечланова. Европа треба да буде континент без граница. Србија припада Европи.Упознала сам бројне младе људе из ваше земље и верујем да заједно можемомного постићи. Заједнички су нам ставови о демократији и једнакости. Заштитаживотне средине је један од разлога мог ангажмана у Парламенту, јер загађењене познаје визе и границе. Европска идеја је у сржи мировни пројекат и товерујем да је свима јасно, рекла је Оса Вестлунд, цлан Комитета за заштитуживотне средине Европског парламента.
- На састанцима које смо имали претходних дана, јасно јеисказан став да наша земља има европску будућност. Због подизања животногстандарда, бољих могућности за младе и сигурније старости. Још много треба даурадимо, али је сигурно да смо на добром путу, рекла је Андреа Стајић, која јегоспођу Вестлунд упознала са радом Канцеларије за европске послове. 
Ознаке:

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs