Пријем за младе спортисте учеснике кампање ''Буди фер - уживај у игри''

Нови Сад , 30. новембар 2006.
-A A +AПријем за младе спортисте учеснике кампање ''Буди фер - уживај у игри''.

Нови Сад , 30. новембар 2006. .

Нови Сад, 30. новембар - У оквиру кампање "Буди фер -уживај у игри", ученицима новосадских основних и средњих школа, чије сушколске екипе учествовале на општинском првенству у кошарци, поклоњене сумајице, као симбол уважавања њихових мотива за даље бављење кошарком. Напригодној свечаности у Извршном већу Војводине, ученицима су поклоне уручилиМодест Дулић, покрајински секретар за спорт и омладину, Александар Грмуша,директор и првотимци Кошаркашког клуба "Нови Сад".
Модест Дулић јеподсетио да је Покрајински секретаријат за спорт и омладину, пре две године,започео кампању "Буди фер", да би се младима приближио спорт,спортска култура, култура навијања и фер плеја.
- Желели смо да младима представимо спорт кроз позитивне вредности,које се стичу физичком активношћу, а које ће млади касније неговати као животневредности - казао је Модест Дулић.
АлександарГрмуша најавио је да ће жуте мајице, које су ученици данас добили на поклон,уједно бити и пропусница за све мечеве, које Кошаркашки клуб "НовиСад" игра као домаћин.
- Наш клуб подржао је акцију Покрајинског секретаријата заспорт и омладину. Желимо да млади кошарку не доживљавају само као спорт, већ икао начих да се такмиче и за то добију награду - казао је Александар Грмуша.
Кампању "Буди фер - уживај у игри" Покрајинскисекретаријат за спорт и омлдину организовао је у сарадњи са Кошаркашким клубом"Нови Сад" и Савезом за школски спорт и олимпијско васпитање НовогСада.
Ознаке:

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs