Саопштење из Покрајинског секретаријата за образовање

Нови Сад , 25. октобар 2006.
-A A +AСаопштење из Покрајинског секретаријата за образовање.

Нови Сад , 25. октобар 2006. .

Нови Сад, 24. октобар - Због очигледне повреде Закона о основама система образовања и васпитања, а на основу службеног надзора, Покрајински секретаријат за образовање и културу укинуо је одлуке којима је Школски одбор Гимназије "Исидора Секулић" у Новом Саду разрешио Миланку Деман, функције в.д. директора Гимназије и на њу поставио Радмилу ГубикНа основу ових решења Покрајинског секретаријата за образовање и културу, професорка Миланка Деман наставља да обавља функцију в.д. директора Гимназије "Исидора Секулић".
Покрајински секретаријат за образовање и културу апелује на Наставничко веће Гимназије "Исидора Секулић" у Новом Саду да донесе одлуку о обустави штрајка, како би се ученицима омогућио редован наставни процес у овој школској години.
Ознаке:

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs