"Најбоље из Војводине" у Горњој Радгони

Нови Сад , 21. август 2013.
-A A +A"Најбоље из Војводине" у Горњој Радгони.

Нови Сад , 21. август 2013. .

Покрајински секретар за привреду, запошљавање и равноправност полова Мирослав Васин са сарадницима, боравиће у радној посети Републици Словенији, где предводи делегацију војвођанских привредника поводом учешћа на 51. Међународном сајму пољопривреде - АГРА 2013. у Горњој Радгони.

Покрајински секретаријат за привреду, запошљавање и равноправност полова ће ове године седми пут наступати на овој значајној привредној манифестацији, која се одржава од 24. до 29. августа 2013. године. На заједничком штанду ће се представити 21 излагач из наше покрајине. Покрајински секретаријат за привреду и пројекат "Најбоље из Војводине" има за циљ да представљањем најквалитетниј производа из Војводину, нашу покрајину учини препознатљивом и конкурентном на ширем тржишту. Одабир излагача обављен је на основу јавног позива.

Поред производа који носе ознаку ,,Најбоље из војводине", на сајму у Горњој Радгони, биће изложени и производи чије су компаније заинтересоване за добијање знака, производи са ознаком географског порекла, као и извозници из пољопривредно прехрамбеног сектора.

У понедељак, 26. августа 2013. на штанду Покрајинског секретаријата за привреду, запошљавање и равноправност полова, биће одржана конференција за штампу покрајинског секретара Мирослава Васина. Предвиђено је да изложбени простор посете и званичници Републике Словеније и представници Привредне коморе и Пољопривредне коморе Словеније.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs