Војвођански привредици седми пут у Горњој Радгони на Међународном сајму АГРА 2013.

Горња Радгона/Нови Сад , 24. август 2013.
-A A +AВојвођански привредици седми пут у Горњој Радгони на Међународном сајму АГРА 2013..

Горња Радгона/Нови Сад , 24. август 2013. .

Покрајински секретаријат за привреду, запошљавање и равноправност полова ове године седми пут наступа на значајној привредној манифестацији - 51. Међународном сајму пољопривреде - АГРА 2013. у Горњој Радгони. Сајам је отворен данас, а одржава се до 29. августа 2013. године. Покрајински секретар за привреду, Мирослав Васин, тренутно је у радној посети Републици Словенији, где предводи војвођанске привреднике. Васин је данас примио председницу Владе Републике Словеније, Аленку Братушек, која је посетила штанд Секретаријата за привреду.

На заједничком штанду у оквиру изложбеног простора АГРА представиће се 21 излагач из Покрајине. Представљањем пројекта "Најбоље из Војводине" Покрајински секретаријат за привреду настоји да најквалитетније производе са територије Покрајине учини препознатљивим и конкурентним на ширем тржишту.

На Сајму у Горњој Радгони представљаће се производи са ознаком "Најбоље из Војводине", потом производи са ознаком географског порекла, као и извозници пољопривредно прехрамбеног сектора: "АДЕЦО", "РЕПРО ТРАДЕ", "ПРОМОНТ ГРОУП - ПРОМОНТ ДИСТИЛЛЕРY" и "МАЦВАЛ ТЕА" из Новог Сада, "ДЕС" и "СОЛАР ИЦЕ" из Суботице, "Фертил" и "МАЈЕВИЦА ХОЛДИНГ" из Бачке Паланке, "ДТД Рибарство" Бачки Јарак, ,,АГРОФЕРОЦООП" из Темерина, "ДЕМ" Кулпин, "СПД ЕКО-ЕНЕРГY" Младеново, "ФУТУРА" Фекетић, Дестилерија Хуберт 1924 из Банатског Великог Села, Винарија Ковачевић из Ирига, "Банстока" Чортановци, СД Мартонош, Футошки купус, и Бегечки повртари. На заједничком штанду се представила и Туристичка организација Војводине.

У понедељак, 26. августа 2013. на штанду Покрајинског секретаријата за привреду, биће одржана конференција за штампу, а предвиђено је да штанд посете и званичници Републике Словеније, те представници Привредне коморе и Пољопривредне коморе Словеније.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs