Конкурс за доделу подстицајних средстава за рефундацију трошкова учешћа привредних субјеката на сајмовима у Европи и међународним сајмовима у Републици Србији који се одржавају у периоду септембар - децембар 2013.

Четвртак, 29. август 2013 - 12:00

Преузмите документа:

Microsoft Office document icon Текст конкурса Microsoft Office document icon Упитник за домаће сајмове Microsoft Office document icon Упитник за стране сајмове
Ознаке:

У циљу унапређења конкурентности војвођанске привреде на европском и домаћем тржишту, као и подршке организацијама од интереса за привредни развој АП Војводине, Покрајински секретаријат за привреду, запошљавање и равноправност полова додељује текуће субвенције приватним предузећима са укупним износом од 5.000.000,00 динара. Овим средствима рефундираће се трошкови учешћа привредних субјеката са подручја АП Војводине на сајмовима у Европи и на међународним сајмовима у Републици Србији, који се одржавају у периоду септембар - децембар 2013. године. Право учешћа на Конкурсу имају мали и средњи привредни субјекти и предузетници, који се баве производном и туристичком делатношћу, извозници или потенцијални извозници, који ће у наведеном периоду излагати на сајмовима у Европи и међународним сајмовима у Републици Србији. Право учешћа на Конкурсу имају излагачи који нису у тешкоћама и то само за прво учешће на одређеном сајму. По овом Конкурсу рефундираће се до 50% трошкова излагача на сајмовима.

Брзи преглед:
Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs