Решен проблем Основне школе "Алекса Шантић“ у Степановићеву

Нови Сад , 04. септембар 2013.
-A A +AРешен проблем Основне школе "Алекса Шантић“ у Степановићеву.

Нови Сад , 04. септембар 2013. .

Покрајински секретаријат за привреду, запошљавање и равноправност полова остварује сарадњу са „Агропанонком“ из Новог Сада и њеним власником Драгољубом Швоњом, који је и почасни конзул Белорусије у Србији. Кроз ту сарадњу отворена је фабрика за склапање трактора „Беларус“ у Новом Саду, као и отворена могућност за реализацију више пројеката са белоруским партнерима.

На последњем састанку са Драгољубом Швоњом у Покрајинском секретаријату за привреду, запошљавање и равноправност полова, он је предложио да, како бивши ђак Основне школе "Алекса Шантић" у Степановићеву, помогне у решавању проблема који је настао немогућношћу исплате извршне судске пресуде бившем раднику школе и који је претио да блокира рад школе на почетку нове школске године. Овај његов предлог је прихваћен, тако да ће у току данашњег дана бити закључен уговор о донаторству и износ од 825.000,00 динара ће бити уплаћен Школи.

Покрајински секретаријат за привреду, запошљавање и равноправност полова изражава захвалност Драгољубу Швоњи на оваквом гесту, којим је решен један од проблема који је био веома изражен у последњих неколико месеци.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs