Пастор отворио Сајам „ТОП-ЕКСПО“ у Бачкој Тополи

Бачка Топола , 06. септембар 2013.
-A A +AПастор отворио Сајам „ТОП-ЕКСПО“ у Бачкој Тополи.

Бачка Топола , 06. септембар 2013. .

Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор обишао је данас Сајам пољопривреде, индустрије и вашар заната „ТОП-ЕКСПО“, који се ове године јубиларно, по десети пут, одржава у Бачкој Тополи.

На овогодишњој сајамској приредби, која је по броју излагача надмашила све досадашње, своје услуге и производе представљају произвођачи и предузећа, земљорадничке задруге и занатлије из Србије и Мађарске.

Отварајући овогодишњи Сајам, председник Пастор је нагласио да сама чињеница да се нешто по десети пут успешно организује говори не само о великом труду организатора, већ и о томо да, када је реч о овој манифестацији, идеја сусрела с очекивањима посетилаца и излагача.

„У разговору с људима, без обзира на то које су политичке, националне или било које друге припадности, стално се сусрећем са једним истим питањем – а шта ћемо радити сутра, каква је наша перспектива. Стварање таквог друштва у којем ће свако пронаћи перспективу за себе, у којем ће сваки човек имати прилику да добије и искористи шансу за нормалан живот требало би да буде најважнији приоритет свих учесника јавног живота“, рекао је Пастор.

На "Топ Еxпо" сајму уз пољопривредну механизацију, своју понуду представили су произвођачи хране и пића, опреме за прехрамбену индустрију, хемијских и заштитних средстава.

Организатори овог Сајма су Општинска унија и локална самоуправа Бачке Тополе. Сајам траје од 6. до 8. септембра, а посетиоци ће моћи да присуствују и великом броју стручних предавања и радионица из области пољопривреде и старих заната, такмичењу за најбољу ракију, као и разноврсним кулинарским надметањима.Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs