Осми наступ војвођанских привредника на Међународном сајму привреде у Цељу

Нови Сад , 10. септембар 2013.
-A A +AОсми наступ војвођанских привредника на Међународном сајму привреде у Цељу.

Нови Сад , 10. септембар 2013. .

У току су завршне активности и припреме Покрајинског секретаријата за привреду, запошљавање и равноправност полова око организације осмог наступа војвођанске привреде на 46. Међународном сајму привреде у Цељу који се одржава од 11. до 17. септембра 2013. На основу јавног позива, који је расписао Секретаријат, одабрано је 30 компанија са најширим спектром привредне делатности, које ће се ове године представити на штанду АП Војводине.

Једнодневна манифестација ,,Дан Војводине“ на Сајму привреде биће одржана у петак, 13. септембра, када се очекује посета делегације АП Војводине на челу са покрајинским секретаром за привреду, запошљавање и равноправност полова Мирославом Васином. Истог дана, на штанду АП Војводине, то јест Покрајинског секретаријата за привреду, одржаће се конференција за медије са почетком у 12.00 часова. Презентација туристичке понуде је предвиђена у вечерњим сатима, када ће се уз традиционалну војвођанску храну и најбоља војвођанска вина промовисати туристички потенцијали покрајине.

У сали Цељанка, у петак, 13. септембра у 10.00 часова, биће одржан и трећи сусрет председника и представника регионалних привредних комора АП Војводине, Републике Србије и Републике Словеније.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs