Мариника Чобану доделила награду најбољем играчу турнира „Стеван Ћеле Вилотић“ у Суботици

Нови Сад , 10. септембар 2013.
-A A +AМариника Чобану доделила награду најбољем играчу турнира „Стеван Ћеле Вилотић“ у Суботици.

Нови Сад , 10. септембар 2013. .

У Суботици је јуче завршен двадесети меморијални фудбалски турнир „Стеван Ћеле Вилотић“ финалном утакмицом између Белгије и Мађарске, а титулу шампиона понела је репрезентација Белгије. Финалној уткамици претходио је низ дуела између омладинских репрезентација: Француске, Белгије, Србије, Мађарске, Израела и Украјине, одиграних не само у Суботици, него и у Врбасу, Сенти, Бачкој Тополи и Таванкуту. Последњој утакмици присуствовала је и покрајинска секретарка за спорт и омладину Мариника Чобану.
Након финала, уследила је церемонијална додела награда за најбоље, а ресорна секретарка имала је част да уручи пехар Немањи Максимовићу, репрезентативцу Србије, за најбољег играча овог турнира који је један од најважнијих у Европи када је реч о фудбалским турнирима за кадете. Изразивши задовољство што је Војводина била домаћин тако значајног турнира, Мариника Чобану је истакла:
"Суботица је данас била центар фудбала, јер је овај турнир незванично првенство Европе за кадете. Дакле, најбољи што играју фудбал у Европи, у овој категорији, играли су ових дана у Суботици, Сенти, Бачкој Тополи, Врбасу и Таванкуту. Бескрајно ми је драго што видим да се младићи активно баве спортом и постижу резултате. Чули смо да поједини играчи већ играју у озбиљним клубовима Европе и верујем да ћемо се врло брзо сетити да су ти таленти управно откривени на турниру у Суботици."


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs