Саопштење покрајинског секретара Мирослава Васина

Нови Сад , 08. октобар 2013.
-A A +AСаопштење покрајинског секретара Мирослава Васина.

Нови Сад , 08. октобар 2013. .

За разлику од оних који из политикантских разлога непрекидно пласирају нетачне информације о стању у АП Војводини, попут министарке Зоране Михајловић, међународни чиниоци препознају достигнућа наше Покрајине у области привреде и економије, тако да је након високих међународних награда за женско предузетништво и креативност, проглашење АП Војводине за четврти регион по атрактивности за стране инвестиције, сада Влада АП Војводине добила и изузетно значајно признање – трећу награду за ИПА пројекат ,,Војводина метал кластер-VMC“. О значају награде најбоље говори податак да је прву награду добио ОЕБС, а да је Покрајини награда додељена у конкуренцији пројеката из целе Европске уније. Подсећамо да је Покрајина од свих средстава Европске уније у области прекограничне сарадње успела да привуче 87 одсто пројеката.

Министарку Михајловић позивам да престане са изношењем неистина, јер је АП Војводина по свим привредним показатељима међу два најразвијенија региона у Србији, па и у области запослености и незапослености.

Позивам је да уместо ,,бављења“ Војводином одговори на питање зашто су струја и гас поскупели у Србији у време када у околним земљама појефтињују.

Свим чланицама Војводина метал кластера захваљујемо на сарадњи са Владом АП Војводине и честитамо на добијању овако високог признања.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs