Објављени јавни позиви Покрајинског секретаријата за привреду за учешће на сајмовима у иностранству

Нови Сад , 23. јануар 2014.
-A A +AОбјављени јавни позиви Покрајинског секретаријата за привреду за учешће на сајмовима у иностранству.

Нови Сад , 23. јануар 2014. .

Покрајински секретаријат за привреду, запошљавање и равноправност полова расписао је данас два јавна позива за учешће на међународним сајмовима у Будимпешти, Берлину и Москви.

Упућен је јавни позив за избор излагача за заједнички наступ на Међународном сајму туризма UTAZAS –TRAVEL 2014 у Будимпешти, који ће се одржавати од 27. фебруара до 2. марта 2014. године. Покрајински секретаријат ће на свом штанду представити туристичке потенцијале општина и градова и туристичке производе са територије АП Војводине.

Други Јавни позив упућен је за избор излагача из АП Војводине за заједнички наступ на Међународној туристичкој берзи „ITB BERLIN 2014", која се одржава у Берлину, од 5. до 9. марта 2014. године и на Међународном сајму туризма МИТТ који се одржава у Москви од 19. до 22. марта 2014. године, у организацији Туристичке организације Србије. На поменутим манифестацијама представиће се учесници који имају формиран туристички производ.

Јавни позиви су отворени до 29. јануара 2014. године.

Јавни позиви су доступни на званичним интернет презентацијама: на порталу Покрајинског секретаријата за привреду, запошљавање и равноправност полова и званичној интернет презентацији Владе АП Војводине, на следећем линку:

www.vojvodina.gov.rs/sr/документа/јавни-позив-за-учешће-на-међународним-сајмовима-у-будимпешти-берлину-и-москви


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs