Војводина на Међународном сајму туризма у Берлину

Нови Сад , 07. март 2014.
-A A +AВојводина на Међународном сајму туризма у Берлину .

Нови Сад , 07. март 2014. .

Покрајински секретаријат за привреду, запошљавање и равноправност полова је, у сарадњи са Туристичком организацијом Србије, ове године организовао и пружио подршку туристичкој привреди Војводине за наступ на престижној туристичкој берзи „ITB BERLIN 2014“, која се одржава у Берлину од 5. до 9. марта ове године.
На заједничком штанду, туристичке потенцијале и туристичке производе АП Војводине представили су Туристичка оргаизација Војводине, винска кућа "Ковачевић", Новосадски сајам и туристичка агенција "Магелан", који су за овај наступ изабрани путем јавног позива Покрајинског секретаријата за привреду, запошљавање и равноправност полова.
На веома посећеној јучерашњој конференцији за штампу која је одржана у великом ICC центру берлинског сајма, Војводина је представила Дунав, Нови Сад – Фестивал EXIT, Суботицу и Палић, Фрушку гору и њено културно населеђе, винске путеве, кампове, салаше и гастрономију. По први пут је у Берлину Туристичка организација Војводине представила свој нови промотивни филм.


Извор: Саопштење Покрајинског секретаријата за привреду, запошљавање и равноправност полова


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs