Иштван Пастор


Новогодишња честитка председника Скупштине АП Војводине Иштвана Пастора

Нови Сад , 30. децембар 2016.

Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор честитао је свим грађанима предстојеће новогодишње празнике.


Опширније

Председник Пастор на промоцији монографије о архитектури римокатоличких цркава Војводине

Нови Сад , 08. децембар 2016.

Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор присуствовао је данас у Архиву Војводине промоцији монографије "Архитектура римокатоличких цркава Војводине од 1699. до 1939. године" ауторке проф. др Дубравке Ђукановић.


Опширније

Председник Пастор разговарао са амбасадорком Румуније

Нови Сад , 24. новембар 2016.

Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор разговарао је данас са амбасадорком Румуније у Републици Србији Оаном Кристином Попа о досадашњој доброј сарадњи Војводине и румунских жупанија, као и о великом потенцијалу овог традиционалног регионалног партнерства, пре свега у областима привреде и културе.


Опширније

Игор Мировић и Иштван Пастор разговарали су са делегацијом Мађарско-српског пословног савета

Нови Сад , 28. октобар 2016.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић и председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор разговарали су данас на одвојеним састанцима са делегацијом Мађарско-српског пословног савета о интензивирању досадашње сарадње и координацији активности које ће допринети већем присуству мађарских...


Опширније

Председник Пастор примио амбасадорку Израела Алону Фишер Кам

Нови Сад , 19. октобар 2016.

Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор и амбасадорка Израела у Републици Србији Алона Фишер Кам оценили су на данашњем састанку да су пољопривреда, туризам и универзитетска сарадња области које имају веома велики потенцијал за јачање економских веза у будућности, а да су отвореност и спремност за продубљивање партнерства обострано присутне у великој мери.


Опширније

Милићевић и Пастор на прослави десет година пословања компаније Japan Tobacco International у Сенти

Сента , 06. октобар 2016.

Потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић и председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор присуствовали су данас, у Сенти, прослави поводом десет година пословања компаније Japan Tobacco International (ЈТИ) и шест деценија постојања фабрике дувана у том месту.

Заједно са...


Опширније

Обележен јубилеј Сенћанске гимназије

Сента , 30. септембар 2016.

Сенћанска гимназија, једна од најстаријих школа у АП Војводини, вечерас је обележила значајан јубилеј - 140 година постојања. На свечаној академији која је одржана у сенћанском Дому културе, садашњим и бившим гимназијалцима, професорима и запосленима у школи, републичким и покрајинским...


Опширније

Отворен X Међународни форум о чистим енергетским технологијама и додељене награде „TOP ENERGY“

Нови Сад , 27. септембар 2016.

У Скупштини АП Војводине данас је свечано отворен јубиларни X Међународни форум о чистим енергетским технологијама „Енергетска транзиција Србије“, у организацији Института за европске послове (INEA) из Диселдорфа и Факултета техничких наука из Новог Сада.

Честитајући организаторима 10....


Опширније

Пастор: Посвећени смо јачању дунавске сaрадње

Улм , 03. јул 2016.

Важност јачања повезаности дунавских држава, регија и градова била је главна тема бројних разговора које су председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор и потпредседница Скупштине АПВ Снежана Седлар водили у немачком граду Улму, у покрајини Баден-Виртемберг, где се одржава традиционални, јубиларни 10. Дунавски фестивал.


Опширније

Председник Пастор на промоцији зборника о наслеђу Радомира Константиновића

Нови Сад , 27. јун 2016.

Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор присуствовао је данас промоцији зборника „О духу отворености“ – димензије мисаоног наслеђа Радомира Константиновића, који су заједнички организовали Савет за очување мисаоног наслеђа Радомира Константиновића и Завод за културу Војводине.


Опширније

Pages


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21000 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs