Фонд „Европски послови“ АП Војводине


Представници цивилног друштва на обуци за припрему европских пројеката

Нови Сад , 02. јун 2014.

Фонд „Европски послови“ АП Војводине је у периоду од 28-30. маја 2014. године одржао још једну успешну обуку за представнике организације „Креативни погон“ из Петроварадина.


Опширније

Војводина конструктиван партнер у процесу европских интеграција Србије

Нови Сад , 07. мај 2014.

Међународна конференција „Нова етапа у процесу европских интеграција Републике Србије – поглавље 22 – Регионална политика и координација структурних инструмената“ одржана је данас у Скупштини АП Војводине, у организацији Фонда „Европски послови“. Покрајински секретар за међурегионалну сарадњу и...


Опширније

Фонд „Европски послови“ АП Војводине: Посета радовима измуљивања канала у Мађарској

Нови Сад , 25. април 2014.

У оквиру пројекта „Еколошко управљање водама у равничарским пределима“ насталог као резултат партнерства између Фонда „ Европски послови” АПВ, ЈВП „Воде Војводине“ Нови Сад и ATI-VIZIG-а из Мађарске, 22. и 23. априла, организована је посета партнера из Србије Сегедину. Циљ посете био је да се прикажу пројектом предвиђене активности измуљивања канала Курца као и примери добре праксе из других пројеката.


Опширније

Одржана обука у Грађевинској дирекцији Србије за коришћење ЕУ фондова

Нови Сад , 17. март 2014.

На основу позива Грађевниске дирекције Србије и њихове заинтересованости за припрему ЕУ пројеката, представници Фонда „Европски послови“ АП Војводине одржали су тродневну обуку под називом „Могућности финансирања путем ЕУ фондова“ .


Опширније

Одржана обука у Заводу за урбанизам Града Новог Сада за коришћење ЕУ фондова

Нови Сад , 11. март 2014.

У периоду од 5. до 7. марта 2014. године, представници Фонда „Европски послови“ АП Војводине одржали су тродневну обуку за представнике Завода за урбанизам града Новог Сада у циљу њихове припреме за коришћење средстава из ЕУ фондова.


Опширније

Јачање сарадње цивилног сектора и Фонда „Европски послови“ АП Војводине

Нови Сад , 29. новембар 2013.

Фонд „Европски послови“ АП Војводине наставља досадашњу успешну сарадњу са организацијама цивилног друштва са подручја АП Војводине. Још једна у низу обука под називом „Могућности финансирања путем ЕУ фондова“ одржана је на захтев удружења Зелени подијум 021 из Новог Сада где су чланови удружења имали прилике да се ближе упознају са процедуром за припрему пројеката који се могу финансирати из средстава Европске уније.


Опширније

У општини Апатин представљен документ „Стандардом до европских фондова“

Нови Сад , 28. новембар 2013.

У циљу промоције Војвођанског стандарда, јачања општинских капацитета и интензивирања сарадње представници Фонда „Европски послови” АП Војводине су 26. новембра 2013. године посетили општину Апатин.


Опширније

Обука Фонда "Европски послови" за припрему успешних европских пројеката

Среда, 27. новембар 2013 - 9:00

Представници Фонда „Европски послови“ одржаће тродневну обуку у просторијама НВО "Зелени подијум 021", на тему припреме успешних европских пројеката. Обука обухвата низ презентација, вежби и радионица на којима ће полазници обуке имати могућност да стекну основна знања која су неопходна за успешно конкурисање за ЕУ фондове доступне институцијама и организацијама из Србије. Кроз интерактиван радионичарски рад, учесници ће почети са развијањем потенцијалних предлога пројеката у тимовима већ на самој обуци, док ће након завршетка обуке бити оспособљени да самостално формулишу пројекте и...


Опширније

Обука у Новом Саду о могућностима финансирања путем ЕУ фондова

Нови Сад , 08. новембар 2013.

На позив невладине организације Хрио, представници Фонда „Европски послови“ АП Војводине одржали су тродневну обуку под називом „Могућности финансирања путем ЕУ фондова“. Током обуке, полазницима је представљен начин функционисања Инструмента за претприступну помоћ, као и актуелни програми прекограничне сарадње и програми Заједнице који су на располагању војвођанским институцијама до краја 2013. године.


Опширније

Обележен Светски дан науке за мир и развој на Универзитету у Новом Саду

Нови Сад , 07. новембар 2013.

У заједничкој организацији Универзитета у Новом Саду (УНС) и Фонда „Европски послови“ АП Војводине, на Универзитету у Новом Саду је данас одржан програм под називом „У сусрет Светском дану науке“.


Опширније

Pages


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs