Најаве


Конференција за медије o заједничким конкурсима Развојног фонда Војводине и Покрајинског секретаријата за привреду и туризам

Петак, 18. јун 2021 - 9:30

У петак, 18. јуна, с почетком у 9.30 часова, у салону 33 у сутерену Покрајинске владе, покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић и директор Развојног фонда Војводине Горан Савић, одржаће конференцију за медије поводом учешћа Покрајинског секретаријата за привреду и туризам у реализацији конкурса Развојног фонда Војводине намењених унапређењу туризма.

Секретаријат субвенционише трошкове накнаде за обраду кредитног захтева и камате по конкурсима за дугорочне кредите за развој туризма и сеоског туризма. Такође, суфинансира и кориснике кредитних средстава Фонда која...


Опширније

Секретар Баста посетиће општину Нова Црња

Петак, 18. јун 2021 - 10:15

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетиће у петак, 18. јуна, општину Нова Црња.

Програм посете:

10.15 часова – састанак секретара Данета Басте са председником Општине Нова Црња Владимиром Бракусом (зграда Општине Нова Црња, ЈНА 110)

(сниматељима и фото-репортерима омогућено је да забалеже почетак састанка)

11.00 часова - oтварање спортског терена за мале спортове у Српској Црњи (Краља Александра 60), након чега су предвиђене изјаве за медије

11.15 часова - oдржавање полигона уз учешће деце и младих из Српске Црње (Краља Александра...


Опширније

Драгана Милошевић на отварању 66. издања Стеријиног позорја

Петак, 18. јун 2021 - 20:00

У петак, 18. јуна, у 20 часова, на Великој сцени „Јован Ђорђевић“ Српског народног позоришта, покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић присуствоваће свечаном отварању 66. издања Стеријиног позорја, које се под слоганом “Злу времену, упркос”, ове године одржава од 18. до 26. јуна.

Најзначајнији позоришни фестивал ће својом беседом отворити глумац Светозар Цветковић, троструки добитник Стеријине награде.

Позивамо вас да извештавате.


Опширније

Секретар Иванишевић на отварању манифестације „Дани Војводине“ у оквиру „Good Food and Wine“ у Београду

Субота, 19. јун 2021 - 15:00

У суботу, 19. јуна, у Сава променади у Београду, с почетком у 15 часова, покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић, учествоваће на отварању манифестације „Дани Војводине“ у Београду, која се одржава у оквиру фестивала „Good Food and Wine“.

На отварању манифестације обратиће се и директор Туристичке организације Војводине, др Наташа Павловић, као и представници Министарства трговине, туризма и телекомуникације и Града Београда.

Покрајински секретаријат за привреду и туризам је подржао ову манифестацију у организацији Туристичке организације Војводине, која...


Опширније

Најновије вести


Све вести


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs