Picture of the authorPicture of the author
/ , среда, 29.05.2013

Конкурс Завода за културу Војводине за награду “Медијакулт”

AA

Завод за културу Војводине покренуо је пројекат “Медијско моделовање културног идентитета Војводине” којим жели да афирмише и подржи креативно телевизијско стваралаштво у области културе, унапреди сарадњу Завода с медијским кућама и допринесе унапређењу интеркултуралне комуникације у Војводини.
У оквиру тог пројекта, Завод за културу Војводине данас је упутио јавни позив новинарима са простора Војводине за учешће на конкурсу за избор најбоље телевизијске емисије са темом из културе, која ће бити награђена наградом “Медијакулт”. Награда је установљена као јавно признање аутору најбољеТВ емисије у оквиру теме “Медији и културни идентитет Војводине”.

Своје радове заинтерсовани учесници конкурса достављају Заводу за кулуру Војводине до 15. октобра 2013. године. Све благовремено достављене радове прегледаће трочлани стручни жири, а одлука о добитнику награде „Медијакулт” биће објављена до 1. новембра 2013. године.

За све додатне информације у вези са конкурсом заинтересовани учесници могу контактирати Завод за културу Војводине, Информационо-докуменациону и комуникациону организациону јединицу (ИНДОК) са радиом и ТВ станицом, на телефон 021/4754-128, локал 24, вебсајт:www.kultura-vojvodina.org.rs, e-mail: zkvojvodina@nscable.net

Преузмите овде текст конкурса

fixed-img