Picture of the authorPicture of the author
/ , четвртак, 21.06.2018

Одржан радни састанак поводом припрема за сајам инвестиција у Минхену

21062018_Drakulić_Minhen1
AA

Помоћник покрајинског секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Небојша Дракулић, и директорка сектора за промоцију Развојне агенције Војводине Оливера Ковачевић, одржали су данас радни састанак са представницима градова АП Војводине поводом учешћа на предстојећем светском сајму инвестиција и некретнина „Expo real“ у Минхену.

Међународни сајам инвестиција и некретнина „Expo real“ који ће се ове године одржати од 8-10. октобра у Минхену је највећа пословна платформа са целокупним ланцем некретнина у циљу ефективнијег пословања и умрежавања, те једини међународни сајам са наглашеним Б2Б састанцима са фокусом на регион.

Рокови за пријаву учешћа истичу са 22. јуном ове године, а помоћник покрајинског секретара, Небојша Дракулић изразио је задовољство поводом ажурног деловања Развојне агенције Војводине у припремном процесу за ову престижну манифестацију.

„Задатак свих учесника је да дају максимум у појединачном и заједничком представљању градова покрајине Војводине који ће уз помоћ Покрајинске владе представити своје најзначајније инфраструктурне пројекте те имати могућност за бројне сусрете са потенцијалним инвеститорима“, поручио је Дракулић.

Током трајања сајма, биће одржани форуми са фокусом на актуелне теме из сектора некретнина, финансија и грађевине. Кроз 130 панела, више од 500 стручњака оцењиваће економску ситуацију, трендове у сектору некретнина, инвестиционе стратегије и утицај тренутног стања тржишта на сектор некретнина.

Према споразуму о сарадњи о заједничком учешћу на сајамским манифестацијма од значаја за презентовање привредног потенцијала АП Војводине и привлачења инвестиција, на овогодишнњој манифестацији у Минхену своје потенцијале заједно са Развојном агенцијом Војводине представиће градови: Нови Сад, Суботица, Панчево, Зрењанин, Сомбор, Сремска Митровица, Кикинда и Вршац.

fixed-img