Picture of the authorPicture of the author
/ , петак, 17.01.2014

Пастор заказао конститутивну седницу Радне групе и седницу Одбора за питања уставно-правног положаја Војводине

AA

Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор заказао је за среду, 22. јануар, конститутивну седницу Радне групе за израду радног текста Нацрта Статута АП Војводине, а одмах након тога биће одржана и седница Одбора за питања уставно-правног положаја Покрајине.

Након конституисања Радне групе, на 5. седници Одбора за питања уставно-правног положаја Покрајине, разговараће се о начину рада на изради радног текста Нацрта Статута АПВ, а овој седници присуствоваће и чланови Радне групе и чланови Колегијума Скупштине АПВ.

Конститутивна седница почиње у 10 часова, а заједничка седница Одбора у 11 часова, у сали на трећем спрату Скупштине АП Војводине.

На основу предлога посланичких група у Скупштини АПВ и посланика Демократске странке Србије (ДСС) у Радну групе за израду радног текста Нацрта Статута АП Војводине именовани су: др Светозар Чиплић, на предлог Посланичке групе „Избор за бољу Војводину“, Владимир Галић, на предлог Посланичке групе Покренимо Војводину-Томислав Николић“, проф. др Владан Кутлешић, на предлог Посланичке групе СПС-ПУПС-ЈС-СДПС, Мирјана Томић-Јовановић, на предлог Посланичке групе „Лига социјалдемократа Војводине“, др Тамаш Корхец, на предлог Посланичке групе „Савез војвођанских Мађара“, проф. др Мирослав Милосављевић, на предлог Посланичке групе „Српска радикална странка“ и проф. др Слободан Орловић, на предлог посланика Демократске странке Србије.

fixed-img