Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, четвртак, 26.09.2024

Састанак Маје Гојковић са председницима општина Беочин, Бечеј и Србобран

AA

Председница Покрајинске владе Маја Гојковић одржала је данас радни састанак са председницима општина Беочин, Бечеј и Србобран о реализацији текућих пројеката, који се на територији тих општина финансирају из покрајинског буџета, као и о плановима за 2025. годину.

У разговору је истакнуто да пројекти, који су подржани из покрајинског буџета, као што је фабрика воде у Беочину,  уређење централног трга и Дома културе у Србобрану и реконструкција крова позоришта и средње трговачке школе у Бечеју, теку планираном динамиком.

Када је реч о приоритетним пројектима у ове три општине у наредној години, акценат ће бити на инфраструктурном уређењу, изградњи и адаптацији вртића, реконструкцији објеката културе, затим на улагању у индустријске зоне, те на даљем улагању у објекате водоснабдевања.

Радном састанку у Покрајинској влади присуствовали су председница Општине Беочин Биљана Јанковић, председник Општине Бечеј Вук Радојевић, председник Општине Србобран Радивој Дебељачки, као и покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Александар Софић.

fixed-img