Picture of the authorPicture of the author

Најаве

уторак, 24. 01. 2023 - 10:00

Панел-дискусија о стварању подстицајног окружења за развој женског предузетништва у АП Војводини

У уторак, 24. јануара, с почетком у 10 часова, у Привредној комори Војводине (Мастер центар Новосадског сајма, Хајдук Вељкова 11, III спрат, сала 13), биће одржана панел-дискусија „Како до подстицајног окружења за развој женског предузетништва у АП Војводини“.

Изјаве за медије предвиђене су у 9.50 часова, а обратиће се потпредседник Покрајинске владе Бранко Ћурчић, покрајински секретар за привреду и туризам Ненад Иванишевић, председник Привредне коморе Војводине Бошко Вучуревић и директорка Фондације „Ана и Владе Дивац“ Ана Коешал.

Панел организује Савет за координацију и праћење активности у области економског развоја на територији АП Војводине, у сарадњи са Привредном комором Војводине и  Фондацијом „Ана и Владе Дивац“. На панелу ће бити представљена Анализа о тренутном стању у привредним субјектима – друштвима у АП Војводини у којима су жене власнице или сувласнице у износу већем од 51 одсто, коју је урадила Фондација, у сарадњи са Унијом послодаваца Војводине.

Позивамо вас да извештавате.

уторак, 24. 01. 2023 - 11:00

Дане Баста обићи ће гимнастичку салу у Соколском дому у Суботици

У уторак, 24. јануара, с почетком у 11 часова, у Суботици, покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста обићи ће, заједно са градоначелником Стеваном Бакићем, гимнастичку салу у Соколском дому, која је опремљена новим справама (Парк Ференца Рајхла).

Изјаве за медије планиране су након посете.

Позивамо вас да извештавате.

fixed-img