новембар 2017


Милићевић: Наука и знање су водеће друштвене вредности

Нови Сад , 30. новембар 2017.

Универзитетским професорима и научницима из Војводине, на свечаној академији у Скупштини АП Војводине, уручена су признања „Награда за животно дело“ за 2017. годину. Престижно признање за животно дело додељује Удружење универзитетских наставника и научника Војводине, под покровитељством...


Опширније

Потписан уговор о сарадњи између Института БиоСенс и Покрајинског скеретаријата за пољопривреду

Нови Сад , 30. новембар 2017.

Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство мр Вук Радојевић и директор Института БиоСенс проф. др Владимир Црнојевић потписали су данас уговор о финансирању реализације пројекта “Мониторинг употребом даљинске детекције у пољопривреди, водопривреди и шумарству”.

...


Опширније

Покрајински секретар за здравство посетио Институт за плућне болести Војводине

Нови Сад , 30. новембар 2017.

Покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић посетио је данас Институт за плућне болести Војводине, у Сремској Каменици, поводом радова на адаптацији, санацији и реконструкцији дела простора Института, као и у вези са набавком новог РТГ апарата.

„Током 2017. године успели...


Опширније

Почиње Сајам „Наука за привреду“

Нови Сад , 30. новембар 2017.

Дводневна сајамска манифестација „Наука за привреду“, која се по први пут организује ове године, почиње у понедељак 4. децембра. Тим поводом, на Новосадском сајму данас је организована конференција за новинаре на којој је истакнуто да ова манифестација представља круну сајамске године на...


Опширније

У Покрајинској влади потписан споразум о заједничком наступу на међународним сајмовима

Нови Сад , 30. новембар 2017.

У Покрајинској влади данас је потписан Споразум о сарадњи између Покрајинске владе, осам градова у АП Војводини Развојне агенције Војводине о заједничком наступу на великим европским и светским инвестиционим сајмовима.

Потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић изјавио је да споразум...


Опширније

Ђоковић и Грбић о комбинованим моделима за развој конкурентности микро и мале привреде у АП Војводини

Нови Сад , 29. новембар 2017.

Конференција под називом ,,Подршка малим и средњим предузећима, кластерима и инкубаторима са циљем унапређења конкурентности привреде АП Војводине“ , коју је организовао Покрајински секретаријата за привреду и туризам у сарадњи са Саветом за развој конкурентности АП Војводине, окупила је данас...


Опширније

Председник Покрајинске владе Игор Мировић посетио општину Темерин

Нови Сад , 29. новембар 2017.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић данас је у Темерину изјавио да је заједничким снагама локалне управе, Покрајинске владе и надлежних служби министарстава на националном нивоу, покренут талас обнове јавних објеката у овој општини.

Након састанка са председником Општине Темерин...


Опширније

Милићевић: Покрајинска влада ће увек бити партнер у оним акцијама које имају за циљ бригу о локалним заједницама

Нови Сад , 28. новембар 2017.

У Пословном центру НИС у Новом Саду, вечерас су представљени резултати програма „Заједници заједно“, којим ова компанија већ девет година помаже развој локалних заједница, подржавајући пројекте који доприносе побољшању квалитета живота средина у којима НИС послује.

Свечаности су...


Опширније

Квалитет пројеката најважинији критеријум за подршку у области јавног информисања

Нови Сад , 28. новембар 2017.

У области пројектне подршке остваривању јавног интереса у области јавног информисања,важна су два елемента – строго поштовање законске процедуре аплицирања, које се подразумева само по себи, и квалитет пројеката који јесте и биће главни критеријум за подршку, рекао је данас учесницима саветовања...


Опширније

Мировић обишао Општу болницу Панчевo и фабрику воде у Ковачици

Нови Сад , 28. новембар 2017.

Председник Покрајинске Владе Игор Мировић обишао је данас интернистички блок Опште болнице Панчевo, за чију је реконструкцију Покрајинска влада издвојила 500 милиона динара. Радови на реконструкцији су почели 17. октобра 2017.године, а предвиђени рок за завршетак радова је шест месеци.

...


Опширније

Pages


Најновије вести


Све вести


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs