Вести


Покрајински секретаријат за привреду и туризам први покренуо сопствену мобилну апликацију

Нови Сад , 20. април 2021.
-A A +AПокрајински секретаријат за привреду и туризам први покренуо сопствену мобилну апликацију .

Нови Сад , 20. април 2021. .

Данашња конференција за медије покрајинског секретара за привреду др Ненада Иванишевића одржана је са циљем да се детаљније представи нови апликативни софтвер за мобилне телефоне, који обухвата све релевантне информације у вези са радом Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, а које су већ садржане на његовој интернет презентацији.

„Данас представљамо апликацију за мобилне телефоне која ће апсолутно транспарентно приближити рад Секретаријата свим грађанима, а пре свега онима који су заинтересовани за конкурсе. Сматрам да је потребно и на овај начин отворити рад Секретаријата и да ′на један клик′ будемо доступни свима, те да онај ко инсталира апликацију буде обавештен о свакој промени, догађају и одлуци“, рекао је Иванишевић.

Како би унапредио комуникацију са корисницима и заинтересованим странама, и омогућио ефикаснију и бржу доступност информација о раду самог Секретаријата, као и о подстицајним мерама, креирана је апликација за мобилне телефоне која иде у корак са новим технологијама и новим перцепцијама. На овај начин пружа се могућност крајњем кориснику да у сваком тренутку буде тачно информисан о свим актуелним дешавањима.

Преузимањем апликације за Android и IOS мобилне оперативне системе, са Google Play и Apple продавнице, где се може пронаћи под називом ,,Privreda i Turizam APV“, она заузима свега 27 мегабајта, а корисник приступа најтраженијим садржајима који се могу наћи и на веб-страници Секретаријата spriv.vojvodina.gov.rs.

Др Иванишевић је истакао да је основни циљ ове апликације што боља информисаност грађана о свим дешавањима у раду Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, како би се остварила добра интеракција са јавношћу. Он је позвао кориснике да учествују у креирању даљег концепта саме апликације, тако што ће обавестити Секретаријат о томе шта је потребно променити, како би се она што више унапредила.

Секретар је додао да је и даље у функцији бесплатан контакт-центар који је био актуелан у току трајања претходно објављених конкурса, како би се што брже и ефикасније дошло до информација од значаја за кориснике.
Апликација се може преузети путем следећих линкова:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.privredaiturizamapv.app

App Store: https://apps.apple.com/rs/app/privreda-i-turizam-apv/id1556282589


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs