Вести


Потпредседник Бранко Ћурчић посетио Сомбор

Сомбор , 11. мај 2021.
-A A +AПотпредседник Бранко Ћурчић посетио Сомбор.

Сомбор , 11. мај 2021. .

Потпредседник Покрајинске владе Бранко Ћурчић, који је уједно и председник Савета за координацију и праћење активности у области економског развоја на територији АП Војводине, састао се данас са градоначелником Сомбора Антониом Ратковићем и председником Скупштине града Зораном Русом.

Током састанка разговарало се о потенцијалима сомборске индустријске зоне, формирању бизнис инкубатора на територији Западнобачког округа, као и о развоју женског и социјалног предузетништва.

Потпредседник Ћурчић нагласио је да је циљ састанка да се утврде заједничке идеје и закључци о томе шта је Сомбору потребно, како би се обезбедили сви предуслови за усмеравање инвеститора ка том граду.

Градоначелник Антонио Ратковић истакао је да је захваљујући помоћи Покрајинске владе Град Сомбор успео да реализује бројне пројекте, међу којима је и изградња индустријске зоне, те да се заједнички ради на пројектима реализације саобраћајнице Стапар–Сивац, као и на изградњи бустер станице у Стапару.

Након састанка посвећеног будућим заједничким пројектима, потпредседник Ћурчић и градоначелник Ратковић обишли су индустријску зону у Сомбору.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs