Вести


Предраг Вулетић посетио Нови Бечеј

Нови Бечеј , 15. април 2021.
-A A +AПредраг Вулетић посетио Нови Бечеј .

Нови Бечеј , 15. април 2021. .

Покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић посетио је данас са својим сарадницима општину Нови Бечеј и том приликом разговарао са председником Општине Сашом Максимовићем, замеником председника Ивицом Миланковим и директорима установа социјалне заштите.

Директор Центра за социјални рад Александар Фабијан и директорка Установе за смештај корисника Љиљана Богнић упознали су Вулетића са тренутним стањем и организацијом рада у установама, условљеним епидемиолошком ситуацијом.

Покрајински секретар је рекао да у наредним данима очекује решавање конкурса намењеног унапређењу социјалне заштите на територији Аутономне покрајине Војводине у укупном износу од 90 милиона динара.

"Како су обе ове установе од почетка пандемије добро организовале рад са корисницима и могу бити добар пример људског односа запослених према њима, при решавању захтева ћемо узети у обзир и њихове потребе, које су свакако промењене у односу на период пре пандемије", истакао је секретар Вулетић.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs