Вести


Саопштење са седнице Покрајинске владе

Нови Сад , 27. јануар 2021.
-A A +AСаопштење са седнице Покрајинске владе.

Нови Сад , 27. јануар 2021. .

Покрајинска влада је покренула иницијативу за изградњу новог објекта за потребе Института за здравствену заштиту деце и омладине Војводине. На данашњој седници Покрајинска влада је издвојила 67,5 милиона динара за израду пројектно-техничке документације неопходне за почетак радова на изградњи новог комплекса Института.

Нови објекат површине 30.000 квадратних метара градиће се на месту постојећег објекта Клинике за стоматологију Војводине. Истовремено, обезбеђена су неопходна финансијска средства у износу од 8,4 милиона динара за израду пројектно-техничке документације за изградњу потпуно нове зграде Клинике за стоматологију, која ће се налазити у оквиру комплекса Медицинског факултета у Новом Саду.

„Радови на овом веома сложеном пројекту, који ће омогућити много боље услове за рад и функционисање Института за здравствену заштиту деце и омладине Војводине, почеће 2022. године“, истакао је председник Покрајинске владе Игор Мировић.

На седници је донето решење да се Општини Опово усмери 41,9 милиона динара за доградњу објекта намењеног за Предшколску установу „Бамби”, у насељу Сефкерин.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs