Вести


У Молу почела спортска манифестација "Првенство Војводине 2021"

Ада , 07. август 2021.
-A A +AУ Молу почела спортска манифестација "Првенство Војводине 2021".

Ада , 07. август 2021. .

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста отворио је данас у Молу, у Основној школи „Новак Радонић“, спортску манифестацију "Првенство Војводине 2021", у оквиру 13. циклуса Спортске олимпијаде радника Војводине.

Тринаесту Олимпијаду организује Савез Спорт за све Војводине у сарадњи са Општином Ада, уз подршку Покрајинске владе преко Секретаријата за спорт и омладину.

Секретар Баста је истакао да је задовољан организацијом ове спортске манифестације када су у питању инфраструктура и услови за реализацију такмичења у оквиру покрајинског првенства.

Председник општине Ада Золтан Билицки нагласио је да је велика част бити у улози домаћина ове значајне спортске приредбе, а свим такмичарима је пожелео борбу без повреда и добре резултате.

Такмичења у оквиру "Првенства Војводине 2021" одржавају се у Ади, Молу и Сенти, у периоду од 7. до 29. августа 2021. године, у 19 спортских дисциплина у мушкој и 10 у женској конкуренцији.

Отварању манифестације присуствовали су и председник Олимпијског комитета за организацију 13. СОРВ Горан Милић, председница Савеза Спорт за све Војводине проф. др Милена Микалачки, представници спортског и припремног одбора овогодишње манифестације, представници регија и такмичари.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs