Вести


У Руми отворена реконструисана Главна улица

Рума , 24. новембар 2018.
-A A +AУ Руми отворена реконструисана Главна улица.

Рума , 24. новембар 2018. .

Потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић отворио је данас у Руми Главну улицу, која је реконструисана уз улагање од 166 милиона динара.

Милићевић је нагласио да је улица, дуга око километар, капитални инфраструктурни објекат значајан за ову локaлну самоуправу и њене грађане.

„Покрајинска влада је у протекле две и по године уложила близу 660 милиона динара у развој општине Рума“, казао је потпредседник Милићевић и нагласио да су у сарадњи са Републичком владом и општином Рума реализовани бројни значајни пројекти, пре свега у привлачењу великих инвеститора и отварању нових радних места.

Председник Општине Рума Слађан Манчић захвалио се Покрајинској влади што је препознала значај овог пројекта за грађане Руме, као и на подршци у привлачењу инвестиција.

Потпредседник Милићевић се обратио на Градском тргу и свим грађанима Руме и Срема честитао 24. новембар, када се обележава стогодишњица од Великог народног збора у Руми и присаједињења Срема Краљевини Србији, као и Дан општине, који Румљани данас славе.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs