Најаве


Активности секретара Божића у оквиру 88. Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду

Понедељак, 20. септембар 2021 - 15:00Активности секретара Божића у оквиру 88. Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду.

Понедељак, 20. септембар 2021 - 15:00 .

Програм активности покрајинског секретара за пољопривреду, водопривреду и шумарство на 88. Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду, који се одржава од 18. до 24. септембра 2021. године на Новосадском сајму (Хајдук Вељкова 11).

1. Најава догађаја:

У понедељак, 20. септембра 2021. године, у 15.00 сати, у Мастер хали Новосадског сајма, на штанду Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство, ресорни секретар Чедомир Божић доделиће уговоре корисницима који су остварили право на средства на конкурсу за инвестиције у физичку имовину у сектору воћа, поврћа и осталих усева.

2. Најава догађаја:

У уторак, 21. септембра 2021. године, у 13.00 сати, у Мастер хали Новосадског сајма, на штанду Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство, ресорни секретар Чедомир Божић учествоваће у дискусији посвећеној формирању радне групе за унапређење мера подршке за развој органске производње у АП Војводини.

У дискусији ће учествовати представници Пољопривредног факултета у Новом Саду, Задружног савеза Војводине, Српског удружење младих пољопривредника, Војвођанског кластера органске пољопривреде, Отвореног универзитета из Суботице и Удружења органских произвођача „Органски сад“.

3. Најава догађаја:

У среду, 22. септембра 2021. године, у 12.00 сати, у Мастер хали Новосадског сајма, на штанду Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство, ресорни секретар Чедомир Божић доделиће уговоре корисницима који су остварили право на средства на конкурсу за ловнотехничке објекте и набавку живе дивљачи.

4. Најава догађаја:

У петак, 24. септембра 2021. године, у 12.00 сати, у Мастер хали Новосадског сајма, на штанду Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство, ресорни секретар Чедомир Божић представиће активности кампање за јединствену промоцију малих произвођача сира у Војводини, у циљу њиховог што бољег позиционирања на тржишту.

Промоцији кампање ће присуствовати и произвођачи сира из Војводине и представници Привредне коморе Војводине.

Позивамо вас да извештавате.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs