Најаве


Конференција за медије и промоција туристичке кампање "Војвођански ручак" на 88. Пољопривредном сајму

Понедељак, 20. септембар 2021 - 12:30Конференција за медије и промоција туристичке кампање "Војвођански ручак" на 88. Пољопривредном сајму.

Понедељак, 20. септембар 2021 - 12:30 .

У понедељак, 20. септембра, у 12.30 часова, у свечаној сали Новосадског сајма (поред кабинета генералног директора), биће одржана конференција за медије поводом презентације кампање под називом "Војвођански ручак".

Један од носилаца кампање је Туристичка организација Војводине, уз подршку Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и Привредне коморе Војводине.

Тим поводом, на конференцији ће се обратити покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић, директор Туристичке организације Војводине др Наташа Павловић, као и представник ПКВ-а.

Након конференције за медије, у 13 часова, на штанду Туристичке организације Војводине, биће представљена сама кампања, у оквиру које ће бити промовисан и кувар "Војвођански ручак", са гастрономским особеностима АП Војводине. Кампања "Војвођански ручак" реализује се у циљу брендирања гастрономске понуде Војводине и повећања видљивости аутентичних производа на ширем регионалном тржишту.

Позивамо вас да извештавате.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs