Најаве


Конференција за медије o заједничким конкурсима Развојног фонда Војводине и Покрајинског секретаријата за привреду и туризам

Петак, 18. јун 2021 - 9:30Конференција за медије o заједничким конкурсима Развојног фонда Војводине и Покрајинског секретаријата за привреду и туризам.

Петак, 18. јун 2021 - 9:30 .

У петак, 18. јуна, с почетком у 9.30 часова, у салону 33 у сутерену Покрајинске владе, покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић и директор Развојног фонда Војводине Горан Савић, одржаће конференцију за медије поводом учешћа Покрајинског секретаријата за привреду и туризам у реализацији конкурса Развојног фонда Војводине намењених унапређењу туризма.

Секретаријат субвенционише трошкове накнаде за обраду кредитног захтева и камате по конкурсима за дугорочне кредите за развој туризма и сеоског туризма. Такође, суфинансира и кориснике кредитних средстава Фонда која се додељују за подршку развоју туризма путем повећања нивоа опремљености туристичких капацитета, стварања услова за повећање квалитета и проширење понуде у пружању туристичких услуга, подизање степена конкурентности и повећања запослености, у укупном износу од 10 милиона динара.

Позивамо вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs