Најаве


Потписивање Писма о намерама са Немачком агенцијом за међународну сарадњу ГИЗ

Понедељак, 17. мај 2021 - 11:00Потписивање Писма о намерама са Немачком агенцијом за међународну сарадњу ГИЗ .

Понедељак, 17. мај 2021 - 11:00 .

У понедељак, 17. маја 2021, са почетком у 11 часова, у Холу Покрајинске владе, биће потписано Писмо о намерама између Немачке развојне агенције за међународну сарадњу, Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и Канцеларије за инклузију Рома АП Војводине поводом реализације програма „Инклузија Рома и других маргинализованих група у Србији“.

Овај програм има циљ да олакша спровођење мера за запошљавање Рома и Ромкиња, повратника и других осетљивих група на територији АП Војводине, као и унапређење локалних институционалних оквира, механизама и услуга у области социјалног укључивања осетљивих група.

Покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић обратиће се присутнима и потписати документ, а након тога уследиће додела сертификата учесницима који су успешно завршили курсеве Едукативног центра за обуке у професионалним и радним вештинама у Новом Саду.

Програм Немачке развојне агенције „Инклузија Рома и других маргинализованиг група у Србији“ спроводи у партнерству са Министарством за људска и мањинска права и друштвени дијалог.

Позивамо вас да извештавате.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs