Најаве


Секретари Драгана Милошевић и Ненад Иванишевић у посети Богословији ,,Свети Арсеније Сремац“ у Сремским Карловцима

Четвртак, 20. мај 2021 - 12:00Секретари Драгана Милошевић и Ненад Иванишевић у посети Богословији ,,Свети Арсеније Сремац“ у Сремским Карловцима.

Четвртак, 20. мај 2021 - 12:00 .

У четвртак, 20. маја 2021. године, са почетком у 12 часова, покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић и покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић, посетиће Богословију ,,Свети Арсеније Сремац“ у Сремским Карловцима (Трг патријарха Бранковића 8, Сремски Карловци).

Том приликом, у кабинету ректора Богословије, биће уприличено свечано потписивање Уговора о коришћењу бесповратних средстава између Секретаријата за привреду и Богословије. Потписници су др Иванишевић и ректор Богословије протојереј мр Јован Милановић.

Овим уговором се додељује субвенција по јавном конкурсу Секретаријата за привреду намењеног верском туризму и то овој образовној установи као непрофитној, а за промотивне активности усмерене ка квалитативној промоцији и представљању туристичких потенцијала и капацитета ове установе, али и промоцији и очувању културно-историјског наслеђа и садржаја од вредности за будућа поколења.

Позивамо вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs