Најаве


Секретар Вулетић отвориће Изложбу предузетничких вештина жена у 2021. години

Субота, 22. мај 2021 - 11:00Секретар Вулетић отвориће Изложбу предузетничких вештина жена у 2021. години.

Субота, 22. мај 2021 - 11:00 .

У суботу, 22. маја 2021. године, на простору пијаце у Обровцу, Покрајински секретаријат за социјалну политику, демографију и равноправност полова одржаће прву (од планиране четири) Изложбу предузетничких вештина жена у 2021. години.

Догађај за посетиоце почиње у 10 часова, а изложбу ће у 11 часова свечано отворити покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић и председник Oпштине Бачка Паланка Бранислав Шушница.

На изложби ће бити представљене активности удружења жена и предузетница са територије општине Бачка Паланка и околине, а циљ је промоција женског активизма на локалном нивоу и указивање широј јавности на предузетничке потенцијале жена из Војводине.

Представиће се 30 удружења жена и предузетница са својим производима од текстила, глине, сувенирима, прехрамбеним производима као и традиционалним слатким и сланим јелима.

Покрајински секретаријат за социјалну политику, демографију и равноправност полова, у циљу унапређења родне равноправности у Војводини, већ дуги низ година својим програмима подстиче рад и видљивост жена на локалном нивоу.

Позивамо вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs