Најаве


Секретар Милошевић доделиће уговоре о суфинансирању високообразовних институција на основу три конкурса

Четвртак, 13. мај 2021 - 10:00Секретар Милошевић доделиће уговоре о суфинансирању високообразовних институција на основу три конкурса.

Четвртак, 13. мај 2021 - 10:00 .

У четвртак, 13. маја 2021. године, у 10 сати, у централном Холу Покрајинске владе, покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић уручиће решења и уговоре представницима високообразованих институција, који су добили средства на основу три јавна конкурса, и то:

- за суфинансирање текућих поправки и одржавање зграда, објеката, опреме и израду пројектно-техничке документације установа високог образовања чији је основач Аутономна покрајина Војводина за 2021. годину, и

- за суфинансирање текућих поправки и одржавање зграда, објеката и опреме установа студентског стандарда чији је основач Аутономна покрајина Војводина за 2021. годину, и

- за суфинансирање набавке машина, опреме и нематеријалне имовине у установама високог образовања чији је оснивач Аутономна покрајина Војводина за 2021. годину.

Покрајинска влада је преко Покрајинског секретаријата за високо образовање и научноистраживачку делатност обезбедила 40,7 милиона динара за реализацију ова три јавна конкурса.

Позивамо вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs