Остале вести


Почуч у посети занатској радионици која негује традиционалну израду прeдмета од дрвeта и нуспроизвода

Нови Сад , 11. октобар 2019.
-A A +AПочуч у посети занатској радионици која негује традиционалну израду прeдмета од дрвeта и нуспроизвода.

Нови Сад , 11. октобар 2019. .

Заменик покрајинског секретара за привреду и туризам мр Павле Почуч посетио је породичну радионицу у Новом Саду која се бави израдом производа од дрвета, плуте, сламе и прућа.
,,Радионица Петровић у Новом Саду позитиван је пример успешно осмишљеног породичног бизниса. Радионици је пружена подршка за набавку опреме и репроматеријала за потребе њеног пословања“, рекао је Почуч, додајући да су Покрајинска влада и Покрајински секретаријат за привреду и туризам посебан акценат ставили на подршку микро, малим и породичним предузетничким радионицама, као носиоцима привредног развоја у Републици Србији и АП Војводини.

Ова посета је реализована у оквиру редовних обилазака микро и малих предузетника којима је Покрајински секретаријат за привреду и туризам пружио финансијску подршку, превасходно у набавци машина, опреме, софтвера и друге нематеријалне имовине, као и репроматеријала неопходног у свакодневном пословању, са фокусом на уметничким и старим занатима, међу којима је и наведена радионица.Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs